Krajowa Spółka Cukrowa S.A., Hochland Polska Sp. z o. o.,  Grupa Sokołów S.A., Animex Sp. z o. o., La Lorraine Polska Sp. z o. o., Unilever Polska Sp. z o. o., Frosta Sp. z o.o, Zakłady Tłuszczowe " Kruszwica "  S. A. Bunge Company, Polska Woda Sp. z o.o, Drosed S. A., Pektowin - A Natutex Company...

  • System monitoringu i wsparcia procesów produkcyjnych serów z rejestracją parametrów środowiskowych na każdym etapie z uwzględnieniem Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
  • Analiza procesów konserwacji linii ubojowych w kontekście zużycia wody oraz energii elektrycznej w odniesieniu do zdefiniowanych normatywów
  • Analiza efektywności wykorzystania sprężarek konwencjonalnych w konfekcji wędlin
  • Analiza stopnia efektywności wykorzystania sprężarek amoniakalnych w  procesie konserwacji mroźni
  • Optymalizacja pracy maszyn (kuter, wilk, laska ) w produkcji mięsnej
  • Optymalizacja zużycia gazu w regulacji czasu pracy linii piekarniczych
  • Analiza efektywności wskaźników produkcyjnych
  • System do bilansowania zużycia czynników energetycznych (11 różnych mediów)
© 2002-2017 NMG